Festa Major del barri de Sant Andreu 2016
Torneig de Partides Llampec per equips
Organitzat per la Societat Coral La Lira.

Amb motiu de la Festa Major del barri de Sant Andreu, la Societat Coral La Lira organitzà com cada dia 6 de desembre el tradicional torneig de partides llampec per equips. Aquesta vegada, novament al seu local social. 

El Congrés hi acudí amb dos equips, i a més cadascun d'ells amb un jugador de reserva. Un bon ambient, com sempre, però... sorpresa! Enguany l'actuació no ha estat la de sempre, sinó que, per primera vegada en la nostra història en aquest torneig, hem aconseguit acabar en TERCERA POSICIÓ, empatats amb altres equips, però gràcies al sistema de desempat, hem aconseguit aquesta tercera posició. És la millor actuació en aquest torneig. Fins ara, la millor havia estat l'any 2006, que havíem assolit la quarta posició. 

Quedà campió el Colon, seguit del Sant Martí i del Congrés, que, com hem dit, quedà tercer. 

La clau ha estat la gran actuació del Montes, que ha vençut contra rivals molt superiors en Elo. També els darrers taulers han aconseguit unes bones puntuacions; en resum, que hem tingut un dia molt inspirat. El resultat de la primera ronda contra el Colon, una derrota 4-0, ha servit per treure'ns la pressió del damunt i ens ha permès disputar la resta de rondes amb més tranquil·litat. Contra el Sant Martí, en canvi, la nostra derrota ja ha estat per la mínima, només, 2,5-1,5, i això feia presagiar una gran actuació, com finalment s'ha confirmat.

Us oferim un recull de fotografies del torneig. No hi podia faltar la nostra estrella mediàtica M. A. González.

El Congrés B en plena acció (i l'M.A. com sempre, sortint a les imatges).

 

 

 

Una imatge del local en plena competició. Per cert, les partides en primer pla corresponen a un duel fratricida entre dos equips de La Lira. L'M.A es veu al fons de la imatge, per variar sempre ha de sortir!

 

 

 

Els dos primers taulers en el matx Congrés A - Congrés B. Montes contra M.A. i Andreu contra Mariano.

 

 

 

Els dos darrers taulers del matx Congrés A - Congrés B. Destacar el duel entre el nostre nou president Paco Martínez contra en Javi González i destacar que en aquesta foto no hi surt l'M.A.!!

 

 

 

   

  Altres imatges de l'enfrontament entre els equips del Congrés.

 

 

 

I per acabar.... el fantàstic trofeu aconseguit!!

 

En Javi González ens ha enviat algunes fotos fetes per ell. Moltes gràcies!

L'Andreu amb en Montes, just quan els comunicaven que el Congrés havia quedat en tercera posició.

 

 

 

 

 

L'Andreu just després de recollir el trofeu de Tercer Classificat lliurat pel President de La Lira. Un moment històric per la nostra entitat, puix que sempre se'ns havia resistit aquest torneig.

 

 

 

 

 

Lliurament del trofeu a un altre dels guardonats.

 

 

 

 

 

 

 


Podeu tornar enrera a la pàgina principal

Data de la darrera actualització: 20-12-2016